FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Digital Women – primele 500 de burse acordate!

500 de burse din totalul de 755 disponibile au fost alocate după aproximativ 3 luni de la lansarea programului Digital Women, dezvoltat în parteneriat cu INCO – programul WorkinTech și cu sprijin de la Google.org.

 

Bursele gratuite pentru cursul și certificarea Google IT Support Professional sunt disponibile în România doar pentru publicul de gen feminin.

În scurta perioadă care a trecut de la lansare, peste 1200 de femei și-au exprimat interesul de a participa în program și și-au auto-evaluat nivelul de competențe digitale prin utilizarea platformei MyDigiSkills.

Dintre acestea, 501 femei au fost acceptate în program, primind bursele gratuite. Până în momentul de față, aproape 200 de cursante au finalizat cel puțin un modul din cele 5 care fac parte din acest curs.

Vă reamintim că este vorba despre un curs online 100%, în limba engleză și gratuit! Presupune o perioadă de 3-6 luni în care beneficiarele au libertatea să-și aloce timpul așa cum doresc pentru parcurgerea modulelor și efectuarea testelor.

Pe pagina oficială de internet a proiectului Digital Women sunt prezentate toate detaliile. Iată și pașii necesari pentru înscrierea în program:

  1. autoevaluare MyDigiSkills
  2. înscriere la curs pe site Digital Women
  3. participare la o sesiune de informare online
  4. semnarea unui acord de participare
  5. acces în cursul de pe platforma Coursera

Vizitați DigitalWomen.eu