FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

WOMEN4IT revine si in 2022

women4it 2022

Pentru ca in primul rand, prima runda de proiect s-a incheiat cu success in 2021, iar in al doi-lea rand, am primit cereri pentru profilurile de Q&A Software Tester si pentru Junior Web Development, ne bucuram sa va anuntam ca WOMEN4IT continua si in 2022!

 

De-a lungul timpului, inca de cand rulau cursurile in 2020 si 2021, primeam mesaje in inbox de la tinere care doreau si inca isi doresc sa participe la cursurile gratuite organizate de Fundatia EOS in colaborare cu IT School, in cadrul proiectului Women4IT, finantat de catre EEA and Norway Grants.

De fiecare data cand citam mesajele voastre, ne bucuram ca este cerere pentru cursuri si ca am reusit sa lasam o amprenta, destul de importanta pe comunitatea femeilor in IT din Romania.

 

In urma raportarii depuse dupa vacanta de iarna, am fost felicitati pentru succesul dobandit in piltoarea proiectului in cele 7 tari Europene si am primit binecuvantarea de a continua in mod oficial treaba buna pe care am facut-o pana acum.

Iata ca urmeaza vestea oficiala in care putem anunta prelungirea cursurilor si in 2022!

De data aceasta vom profila doar 2 din cele 4 profiluri, si anume:

Pentru al doilea an consecutiv, împreună cu IT School, sprijinim incluziunea digitală, prin proiectul Women4IT! În această ediție, avem ca obiectiv să echipăm cel puțin 40 de femei tinere NEET, cu skilluri tehnice necesare pentru a obține un job în IT!

 

Urmariti site-ul nostru pentru mai multe detalii!