FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Ultimul an de proiect Women4IT si profilurile in derulare

In acest ultim an de derulare a proiectului Women4IT, ne-am gandit sa facem o scurta retrospectiva a ceea ce am facut pana acum, si ce urmeaza pana la incheierea proiectului. 😊

Asadar, Women4IT a crescut sub ochii nostri, inca din 2018, pe cand se puneau idei cap la cap si ne gandeam cum sa facem ca proiectul asta sa aduca cat mai multa valoare aduagata scopului final, si pana in acum, in 2021, cand ne apropiem de incheiere si vedem cum proiectul a luat forma. Suntem mandri ca am reusit sa facem o treaba buna!

In cei doi ani de activitate, noi, organizatiile pilotante, parteneri din 7 tari Europene, am dezvoltat o serie de produse care dorim sa ramana sustenabile si dupa incheierea proiectului. Este vorba despre:

Putem spune ca este un proiect care a ajuns la maturitate.

Women4IT e un proiect amplu cu obiective ambitioase. Iar in ciuda dificultatilor intampinate in mare parte in a 2-a jumatate a perioadei de pilotare, datorita pandemiei COVID 19, cu eforturi sustinute din partea intregii echipe, am reusit sa facem ca lucrurile sa iasa bine, ca experientele cursantelor sa fie unele placute si fructuoase.

Ne bucuram sa facem parte din dezvoltarea lor digitala si sa le fi putut facilita accesul la cursuri gratuite si ulterior la joburi din domeniul digital!

In prezent, in Romania, avem 4 profiluri pe care le pilotam, si anume:

  • Cursul de Testare Software – care pare sa aiba cel mai mult succes pana acum, avem 2 grupe 😊
  • Cursul de Administrator de Proiect – care ne va da primele absolvente Women4IT!
  • Cursul de Dezvoltator Web junior – care va socate cele mai fresh webdev’s de pe piata din Romania
  • Cursul de Reprezentant Suport Clienti – pentru care recrutam aici candidate doritoare sa invete si apoi sa lucreze in domeniul Customer Support.

Suntem nerabdatori sa le vedem pe toate fetele absolvente , si suntem curiosi incotro le va conduce drumul pe care l-au ales urmand cursurile noastre.