Dacă în 9 Septembrie a fost Ziua Internațională a Testerului, în următoarea săptămână se apropie Ziua Internațională a Programatorului, iar  Cognizant Softvision celebrează prin organizarea celei de-a șasea ediții a Programmers’ Week, cu peste 50 de tech talks, în perioada 14 – 18 septembrie!

 Fundația EOS România împreună cu WOMEN4IT, suntem parteneri și susținem acest eveniment!

Haideți să celebrăm împreună virtual Ziua Internațională a Programatorului!

Și haideți să mărim comunitatea de femei în domeniul IT! ?

Tech talk-urile si keynotes se vor ține online și gratuit, de către Softvisioners din toată lumea și lideri ai industriei, pe teme de UX, iOS, Android, Web, QA, PMO, .NET, Java, DevOps, Big Data și nu numai.

Pe durata unei săptămâni întregi, între 14-18 septembrie 2020, poți alege din peste 50 de tech talk-uri și dezbateri tehnologice live streamed prin Zoom și axate pe tendințele actuale. Tech Talk-urile sunt special create pentru developeri si ingineri software din întreaga lume care împărtășesc pasiunea și angajamentul pentru livrarea de produse software inovative.

Printre speakeri vor fi și multe femei care lucrează în domeniu și care sunt dornice să își împartă experiența și să inspire alte femei.

Discuțiile tehnice vor acoperi diferitele tehnologii din domeniul IT și vor fi susținute de Softvisioners din studiourile Softvision din întreaga lume, plus lideri globali dintr-o varietate de industrii ți expertize tehnologice. 

Te poți înscrie acum la tech talk-uri din noua lume IT, susținute de Softvisioners din toată lumea, pe Zoom: http://programmersweek.com/