FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Lansarea cursurilor Women4IT în România

Din august și până acum, echipa noastră a fost ocupată să țină interivuri online cu toate fetele care s-au înscris pe platforma digitaljobs.women4it.eu.

Ore întregi cumulate de discuții și selecție a tinerelor care sunt eligible pentru proiectul Women4IT, acum dau roade. ?

Până acum s-au înscris tinere doamne și domnișoare de pe tot teritoriul României, ceea ce ne bucură, pentru că am reușit să acoperim orașe mari ca și: Timișoara, Constanța, Vaslui, București,Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Oradea, dar și orașe mai mici sau commune, cum ar fi: Tulcea, Adjud, Bârlad, Brăila, Călan, Drăgășani, Gugești și multe altele.

Majoritatea au aflat despre proiect din promovarea de pe social media sau de la recomandări de la prieteni, cunoștințe.

Astfel că azi ne bucucrăm să anunțăm primele 2 grupe formate pentru cursul Jr. Web Developer, care a fost lansat în 27 Octombrie și cel de Tester care se lansează azi, în 29 Octombrie.

Fiecare grupă este formată din 20 de cursante provenind din Vaslui, Suceava, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Constanța, București, Brebu și Sângeorz Băi.

La prima sesiune, fetele vor participa la o ora introductivă, unde li se vor prezenta detaliile tehnice și adaptarea cursurilor la mediul online, față de cum ar fi trebuit să fie, și anume în sala de clasă, vor face cunoștință între ele, se vor cunoaște mai bine și cu trainerii, urmând ca săptămâna viitoare, sa dăm drumul cursurilor efective.

În prezent promovăm cursul de Administrator de Proiect pentru care s-a arătat interes pe platforma de profilare, și suntem încrezători că vom strange încă o grupă de 20 de cursante dornice să își înceapă cariera în domeniul digital și TIC.

Mult success fetelor! ?