FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Au început înscrierile la Cursurile Women4IT

În ideea oferirii unei experiențe cât mai plăcută pentru utilizatori, am petrecut câteva luni în procesul de dezvoltare și îmbunătățire a platformei de profilare în joburi IT. Acum, ne bucurăm să o lansăm online și vă așteptăm în număr cât mai mare să o folosiți 

Grupul nostru țintă este format din tinere femei cu vârste între 15-29 de ani, care nu sunt încadrate profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare. (NEET) însă nu ne supărăm dacă oricine alege  se profileze? 

Click >>> digitaljobs.women4it.eu 

  1. Tinerele interesate își pot crea un cont pe platformă pentru selecția cursurilor dorite ( unul sau chiar toate 4 ?) dar și pentru a-și putea urmări progresul în timpul cursurilor.
  2. Apoi, își pot face Testul de Competențe Digitale pentru a afla care este procentajul lor de competențe digitale care este suficient să fie de bază Testul este în format grilă iar întrebările sunt axate pe cunoștințe generale legate de utilizarea calculatorului în activitățile de zi cu zi. 
  3. Apoi, dacă doresc să continue, pot face testele celor 4 joburi pilotate în România:
  • Jr. Web Developer
  • Software Tester
  • Project Administrator
  • Customer Support

La finalizarea fiecărui test, vor primi un punctaj care le va spune nivelul de potrivire cu jobul respectiv. Recomandăm să se parcurgă testele înaintea alegerii cursului.

4. După efectuarea evaluărilor prin testele puse la dispoziție, nu rămâne decât să se înscrie la cursuri. Alegerile făcute pot fi modificate ulterior, prin comunicare în scris sau directă cu mentorul care le va ghida pe fete în cariera lor digitală

5. Odată înscrise, candidatele vor trece printr-un scurt interviu online împreună cu mentorul și cu trainerul de la cursuri. Rămânând ca apoi să se aloce locurile în grupele de curs. Vor urma apoi restul detaliilor organizatorice.   

 Pentru orice alte nelămuriri sau întrebări puteți să ne scrieți direct pe women4it@eos.ro  

Mult succes fetelor! ?