FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

GenAI Edu

Programul GenAI Edu este deschis tuturor cadrelor didactice, facilitatorilor și trainerilor, indiferent de vârstă, educație sau experiență profesională.

Acesta se desfășoară în totalitate online.

AI este o tehnologie revoluționară care are potențialul de a transforma modul în care învățăm și predam. În special, AI poate fi folosită pentru a îmbunătăți predarea adulților, care au adesea nevoi și obiective de învățare diferite de cele ale copiilor.

Programul GenAI Edu te va învăța cum să folosești AI pentru a crea cursuri și activități mai interactive și mai captivante, pentru a personaliza învățarea pentru fiecare elev și pentru a măsura progresul în timp real.

Iată câteva exemple specifice de modul în care AI poate fi folosită pentru a îmbunătăți predarea adulților:

    • AI poate fi folosită pentru a crea cursuri personalizate care se adaptează nevoilor și obiectivelor individuale ale fiecărui elev. Acest lucru poate ajuta adulții să învețe mai eficient și să fie mai motivați.
    • AI poate fi folosită pentru a oferi feedback în timp real elevilor. Acest lucru poate ajuta adulții să identifice zonele în care au nevoie de ajutor și să își îmbunătățească înțelegerea.
  • AI poate fi folosită pentru a urmări progresul elevilor. Acest lucru poate ajuta cadrele didactice să identifice elevii care au nevoie de ajutor suplimentar și să se asigure că toți elevii progresează.

Dacă ești cadru didactic, facilitator sau trainer și vrei să folosești AI pentru a-ți îmbunătăți practica, atunci GenAI Edu este programul perfect pentru tine. Acest program gratuit, oferit de All Digital Academy, te va ajuta să dobândești cunoștințele și abilitățile necesare pentru a integra AI în procesul tău de predare. Pentru a te înscrie la program, completează formularul de înscriere. Nu rata această oportunitate de a învăța cum să folosești GenAI pentru a-ți îmbunătăți practica de predare!

Înscrie-te acum la GenAI Edu!