FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Cyber4all – securitate cibernetică pentru toți

CYBER4All este o inițiativă cu un program de formare de ultimă oră în domeniul securității cibernetice, conceput pentru a dota persoanele cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în domeniul dinamic al securității cibernetice.

Programul nostru, pilotat în România, Suedia și Franța, oferă oportunități complete de formare și certificare pentru profesioniști în domeniul securității cibernetice care doresc să își asigure cariere pline de satisfacții în această industrie în creștere rapidă.

În esență, înțelegem că securitatea cibernetică nu este doar un cuvânt la modă; este o componentă critică în peisajul digital de astăzi. Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze, cererea de profesioniști calificați care pot proteja datele sensibile și rețelele securizate de amenințări în continuă evoluție este în creștere.

Programul nostru își propune să reducă decalajul dintre cerințele industriei și profesioniștii aspiranți, oferindu-le expertiza necesară pentru a excela în domeniul securității cibernetice.

OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Creștem accesul la educația în domeniul securității cibernetice

Oferim căi de educație în domeniul securității cibernetice accesibile pentru cel puțin 100 de cursanți din trei țări, cu accent pe înscrierea a minimum 70% femei participante, prin colaborări cu universități locale, servicii publice de ocupare a forței de muncă (AJOFM) și grupuri private de personal. Astfel împuternicim indivizii din medii diverse să intre în domeniul securității cibernetice.

Dezvoltăm un curriculum cuprinzător de securitate cibernetică

Proiectăm și implementăm un curriculum cuprinzător de securitate cibernetică care acoperă subiecte și abilități esențiale necesare pentru o carieră în securitate cibernetică. Curriculumul va fi adaptabil la nevoile specifice și cerințele pieței fiecărei țări participante, asigurându-se că absolvenții sunt bine pregătiți pentru piața muncii.

Promovarea parteneriatelor industriale și a oportunităților de stagiu

Stabilim parteneriate cu firme și organizații locale de securitate cibernetică pentru a crea posibile oportunități de angajare pentru absolvenții programului. Scopul este de a facilita experiența din lumea reală, de a îmbunătăți perspectivele de carieră și de a consolida legătura dintre mediul academic și industria securității cibernetice.

Monitorizăm și evaluăm succesul programului

Implementăm un cadru robust de monitorizare și evaluare pentru a evalua impactul programului asupra cursanților, cu accent pe urmărirea rezultatelor la angajare și a progresului în carieră. Adunăm în mod regulat feedback de la participanți pentru a perfecționa și îmbunătăți programul, asigurând sustenabilitatea și eficacitatea acestuia pe termen lung.

 

  • Titlul proiectului: Cyber4all – Cybersecurity pathways for all
  • Proiect nr: 2022-2-SE01-KA210-VET-000094872
  • Finanțator: Programul Erasmus+
  • Durata proiectului: 15 luni (Ianuarie 2023- Martie 2024)
  • Valoarea finanțării: (€) 60.000

Consorțiul de proiect

Coordonatorul de proiect:

Parteneri: