FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Programul Microsoft Innovative Educator EXPERT (MIEE)

Vă invităm să vă alăturați comunității profesorilor inovativi Microsoft! 

Programul Microsoft Innovative Educator EXPERT (MIEErecunoaște educatorii vizionari care utilizează tehnologia pentru a susține colegii sau elevii în procesul educațional. 

În cazul în care nu faceți încă parte din comunitatea educatorilor Microsoft, începeți călătoria astfel:  

  • Urmați cursuri care totalizează un timp de minimum 2 ore, promovați mini-testul de evaluare a cunoștințelor de la finalul acestora și astfel deveniți deja Microsoft Innovative Educator (MIE) și obțineți certificatul asociat.  

Acum sunteți pregătiți să aplicați pentru poziția de Microsoft Innovative Educator EXPERT (MIEE)! Mai jos am sumarizat procesul de înscriere în program:  

Pasul 1: Descărcați Transcriptul dvs (foaie matricolăcare dovedește că ați urmat cursuri care totalizează minim 2 ore pe Microsoft Educator Center. Acest transcript se găsește în partea dreaptă sus la Profil, clic pe View Transcripts. Salvați acest transcript într-un spațiu online astfel încât să puteți să partajați mai târziu link-ul de acces la acest transcript.  

Pasul 2Creați un mesaj video de 2 minute sau o scurta prezentare Sway în care să răspundeți la următoarele două întrebări:  . 

  • De ce vă considerați un educator inovativ?  
  • Descrieți pe scurt felul în care integrați noile tehnologii Microsoft în activitatea didactică. Dați un exemplu de activitate care demonstrează că sunteți familiarizat cu competențele secolului XXI.  
  • În ce fel ați avut un impact asupra modului în care folosesc colegii dvs. tehnologia la clasă? Dacă veți deveni MIEE, în ce fel veți credeți că vă veți putea dezvolta competențele în următoarele 12 luni?  

Pasul 3: Salvați materialul video înregistrat sau prezentarea Sway într-un spațiu online astfel încât să puteți să partajați mai târziu link-ul de acces la acest material.  

Pasul 4: Completați formularul de aplicație la programul Microsoft Innovative Educator EXPERT disponibil aici: http://aka.ms/mienomination 

Perioada de înscriere: 1 mai – 15 iulie 2020 

Beneficiile programului 

MIEE vor avea următoarele oportunități: 

  • Acces gratuit la cursuri de dezvoltare profesională și certificări asociate acestora  
  • Împărtășirea experiențelor cu alți profesori inovatori din lume  
  • Participarea la evenimente, ateliere sau discuții de grup pe anumite teme de interes comun  
  • Testarea unor produse noi aflate încă în stadiu beta  
  • Reprezentarea Microsoft la evenimente de demo ale unor produse educaționale  
  • Găzduirea unor evenimente regionale pentru a demonstra utilizarea tehnologiei Microsoft la clasă  

Mai multe informații sunt disponibile în limba engleză aici: https://education.microsoft.com/en-us/resource/1703c312  

Succes!