FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Impactul Women4IT în spotlight!

În toamna anului 2020, așa cum probabil știți deja, am dat drumul la pilotarea cursurilor din cadrul proiectului Women4IT. Cu ajutorul celor de la IT School am organizat și desfășurat 4 programe de pregătrire adresate exclusiv femeilor care nu au un job dar care își doresc o carieră în domeniul digital din România.

Iar pe timpul verii, echipa noastră, în colaborare cu BBC StoryWorks si cu colegii nostrii de la DIGITALEUROPE am lucrat la un mic proiect unde am surprins povestea Dianei Mladin, absolventă a cursului de Web Development organizat în cadrul proiectului, in Romania.

Acum ne bucurăm de roadele muncii noastre, și de faptul ca impactul generat prin proiectul Women4IT este acum în spotlight!

Suntem bucuroși că prin intermediul cursurilor Women4IT peste 100 de tinere au fost încurajate să facă primul pas către lumea tehnică.

Cursul mi-a dat încredere…mi-a dat motivație” sunt cuvintele Dianei. Ea ocupă astăzi un rol de Web Developer în cadrul companiei Victory Square Partners. A făcut pași mari în cariera ei digitală până acum, și este abia la început !

Urmărește tot materialul video aici : https://www.youtube.com/watch?v=5V0o-WUHTo4

Proiectul Women4IT este capabil să ofere oportunități următoarei generații de femei pentru a le inspira să devină creatoare de/în tehnologie.