FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

EOS Digital Academy sustine Programmers Week

De-a lungul timpului am strans o legatura de parteneriat cu Cognizant Softvision Romaina, si ne bucuram sa facem parte din marele lor areal de parteneri, ca e vorba despre parteneri suporteri sau parteneri participativi la evneimentele pe care le organizeaza pentru comuntiatea IT din Romania. Comunitate care nu mai este in devenire, ci care a prins deja o forma destul de bine definita si conturin lumea digitala din Romania.

Un lucru foarte bun, care ridica stafeta la un alt nivel, unul care ne permite sa ne uitam la viitorul digital si la viitorul proiectelor pe care si noi, la Fundatia EOS le implementam.

Anul acesta, Programmer’s Week are loc intre 13-17 si 20 Septembrie, si numara cea de-a 7-a editie.

Lumea Tech care cuprinde si cei care deja exceleaza in domeniu, dar si cei care aspira la el, are de acum, mai multe de prezentat si de invatat totodata, din experientele si lectiile pionierilor.

Daca si tu vrei sa înveți mai multe despre lumea tech, inscriete in perioada 13 – 17 și 20 septembrie, la cea de-a 7-a editie a evenimentului Programmers Week organizat de Cognizant Softvision
Iar, noi, in numele proiectului EOS Digital Academy, sustinut de Microsoft, sustinem acest eveniment.
Pentru mai multe detalii din agenda, click mai jos pe link și optează pentru Tech Talk-uri din tehnologii și subiecte variate: Cloud,
DevOps & QA, .
NET & Java,
Mobile & Web,
Analytics & Big Data & AI/ML,
plus o zi specială – Product Day, susținute de specialiști din toată lumea: