FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Pregătiri pentru pilotare în proiectul WOMEN4IT

Deși este vară și toată lumea planuiește concedii, noi nu luăm o pauză până nu ne asigurăm că totul funcționează cum trebuie în pilotarea proiectului WOMEN4IT în România, și bineînțeles, pe platforma https://digitaljobs.women4it.eu/ro.

Ne dorim ca și utilizatoarele platformei să aibă o experiență cât mai plăcută și simplă pe platformă, să aibă toate informațiile la îndemână și să parcurgă testele puse la dispoziție cu cea mai mare ușurință.

Pentru că platforma este localizată în 7 limbi diferite, am lucrat intens împreună cu colegii noștri lituanieni de la Baltic Education Technology Institute (BETI), la traducerea fiecărei părți și ne asigurăm că platforma va oferi servicii de calitate atât din punct de vedere al conținutului cât și din punct de vedere tehnic.

Dar asta nu e tot ce facem peste vară!  Între timp ne-am ocupat și de găsirea agenției potrivite care să se ocupe de trainingurile fetelor care în toamnă se vor înscrie la cursurile WOMEN4IT. În urma căutărilor am decis ca IT School să fie cei care vor prelua acest task, însă nu înainte să stăm împreună la birou și să le prezentăm și lor etapele în care am ajuns cu proiectul până acum.