FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Am lansat proiectul Cyber4all în România

 

Pentru că Securitatea Cibernetică este la nivel global un domeniu foarte căutat, FUndația EOS continuă lansarea de proiecte pentru cei interesați să facă p reconversie profesională sau care doresc să aprofundeze cunoștințele din acest domeniu.

Împreună cu LEXICON din Suedia și Open Certif din Franța, cu sprijin de la Uniunea Europeana, pilotăm Cyber4all în România.

CYBER4All este o inițiativă cu un program de formare de ultimă oră în domeniul securității cibernetice, conceput pentru a dota persoanele cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în domeniul dinamic al securității cibernetice.

Programul nostru, pilotat în România, Suedia și Franța, oferă oportunități complete de formare și certificare pentru profesioniști în domeniul securității cibernetice care doresc să își asigure cariere pline de satisfacții în această industrie în creștere rapidă.

În esență, înțelegem că securitatea cibernetică nu este doar un cuvânt la modă; este o componentă critică în peisajul digital de astăzi. Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze, cererea de profesioniști calificați care pot proteja datele sensibile și rețelele securizate de amenințări în continuă evoluție este în creștere.

Programul nostru își propune să reducă decalajul dintre cerințele industriei și profesioniștii aspiranți, oferindu-le expertiza necesară pentru a excela în domeniul securității cibernetice.

Specialist IT Cybersecurity
Specialist IT Cybersecurity

Certificarea obținută în urma absolvirii cursului, și anume cea de Specialist IT Cybersecurity va îmbunătăți acreditările profesionale și va crește capacitatea de angajare pe piața competitivă a muncii.

Cei care s-au înscris, au participat la o sesiune informativă unde li s-au prezentat toate platformele în care se lucrează și se învață pentru proiect, printre care și platforma Gmetrix în care cursanții pot să dea o simulare a examenului final, certificat de cei de la Certiport.

Sesiune tehnica Cyber4all in Romania
Prezentarea platformei Gmetrix

Ne bucurăm că proiectul nostru a ajuns și pe Digital Skills and Jobs Platform, unde a avut parte de o vizibilitate mai mare, la nivel European.

Digital Skills & Jobs Platform
Digital Skills & Jobs Platform

Într-o eră în care securitatea cibernetică a devenit ceva imperios necesar, ne bucurăm să contribuim la creșterea comunității de specialiști cibernetici.

 

Pentru mai multe informații despre proiect, viitați și site-ul proiectului: www.cyber4all.eu