FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Am prezentat Proiectul nostru Women4IT publicului slovenian -12.10.2022

Am prezentat Proiectul nostru Women4IT publicului slovenian -12.10.2022

 

Împreună cu SIMBIOZA, o organizație din Slovenia, cu care colaborăm când vine vorba de sectorul #femeiindigital am co-găzduit un eveniment unde au participat femei din organizații precum Better, reprezentată de Božidarka Radović , Blockchain Alliance Europe reprezentată de către Tanja Bivic Plankar si DIH, reprezentată de Katja Mohar Bastar. Ele au împărtășit cu noi poveștile și experiențele lor, despre parcursul carierelor lor, despre importanța implicării femeilor în sectorul digital, și cât de mari valențe poate avea acest lucru în contextul lumii de azi în care trăim cu toții.

 

Cu siguranță multe femei din orice sferă profesională și nu doar, rezonează cu mesajele pe care le-au transmis vorbitoarele noastre în ziua evenimentului. Ceea ce face ca speranța în privința creșterii numărului de femei din domeniul tech și digital, să crească pe zi ce trece tot mai mult.

Cât de important e ca noi, femeile, să ne susținem și să ne încurajăm reciproc pentru a ne cresște stima și încrederea de sine, și pentru a da o șansă mai mare incluziunii în sectorul digital!

#digitalskills #womenintech #comunitate