FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Trainerii din seria 2 WOMEN4IT

Trainerii din seria 2 WOMEN4IT

 

V-am povestit despre cei care le învață Testare și Web Developement pe cursantele Women4IT de anul acesta?

Ei bine, pentru că anul acesta a fost cere mare pentru profilul de Testare, am vorbit cu colaboratorii noștri de la IT School  și am creat o echipă pe masură !

𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗣𝗼𝘀𝘁𝘂 – Tester QA la grupa 1

Așadar, împreună cu IT School, 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮̆𝗺 𝗰𝘂 𝘀𝗸𝗶𝗹𝗹-𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗶𝗰𝗲 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟰𝟬 𝗱𝗲 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶, în cadrul celor trei grupe formate: două grupe de 𝗧𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗦𝗼𝗳𝘁𝘄𝗮𝗿𝗲 și o grupă de 𝗪𝗲𝗯 𝗗𝗲𝘃𝗲𝗹𝗼𝗽𝗺𝗲𝗻𝘁.

Cursul pentru prima grupă de Testare Software, este pregătit și livrat de 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗣𝗼𝘀𝘁𝘂, QA Lead la Tazz by eMAG. Mihai lucrează de peste 9 ani în IT și este pasionat de mașini japoneze.

Prin intermediul acestui curs, participantele vor descoperi importanța rolului de tester în companiile tech, principiile testării și vor învăța să implementeze primele lor proiecte de testing.

Le dorim succes și rezultate excelente!

 

Alin Mocrii – Tester QA la grupa 2

A doua grupă de #testare formată în cadrul proiectului #Women4IT, va începe cursurile săptămâna viitoare! Toate locurile au fost deja ocupate.

Ne bucurăm să ducem la următorul nivel acest proiect social de anvergură, al cărui scop este acela de a forma noi competențe și skill-uri digitale.

Grupa 2 de 𝗦𝗼𝗳𝘁𝘄𝗮𝗿𝗲 𝗧𝗲𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴 va fi coordonată de 𝗔𝗹𝗶𝗻 𝗠𝗼𝗰𝗿𝗶𝗶, QA Engineer la Vertical Digital. Alin lucrează în #JavaScript pentru flexibilitatea și libertatea oferite în scrierea codului, dar și în automatizare.

Alin își îndrumă întotdeauna cursanții să nu se descurajeze atunci când nu știu ceva: “Viața este un proces continuu de învățare. Ce nu știm azi, vom ști mâine”.

Cursantele sunt pe maini bune, spunem noi!

 

Cornel Cibotaru – Web Development

Ultima grupă din seria celor trei dedicate proiectului #Women4IT , cea de 𝗪𝗲𝗯 𝗗𝗲𝘃𝗲𝗹𝗼𝗽𝗺𝗲𝗻𝘁 este și ea în formulă completă! Ea va fi ghidată de 𝗖𝗼𝗿𝗻𝗲𝗹 𝗖𝗶𝗯𝗼𝘁𝗮𝗿𝘂, freelance Front-end Developer.

Cornel a învățat #HTML în 2005, iar în 2008 avea deja primul său job full-time. Le recomandă cusantelor sale să-și păstreze curiozitatea activă.

Reamintim că @Women4IT este un proiect social, desfășurat în România în colaborare cu @IT School și posibil cu sprijinul @EEA and Norway Grants. În urma selecției și a interviurilor, peste 40 de femei s-au calificat și vor beneficia de cursuri gratuite de testare și de programare.