FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Școala de vară CyberStart

  • Acasă
  • Școala de vară CyberStart

Vă mulțumim pentru înscrierea la Școala de vară CyberStart organizată de Fundația EOS împreună cu Microsoft România. Primiți aceste informații și la adresa de email indicată în formularul de înregistrare – vă rugăm să verificați și folder-ul SPAM / JUNK. 

Școala de vară Cyberstart vă oferă acces la un program de formare care conține următoarele elemente:

1. Studiu individual. Veți putea să parcurgeți cursul Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals disponibil pe platforma Microsoft Learn.

>>> https://docs.microsoft.com/en-us/certifications/exams/sc-900 

Acest curs include 4 parcursuri educaționale și 16 module, a căror durată totală este de aproximativ opt-zece ore. Studenții au posibilitatea să parcurgă aceste resurse de învățare în ritm propriu, și în funcție de disponibilitatea lor de timp. Un ghid de pregătire este disponibil aici: https://query.prod.cms.rt.microsoft.com/cms/api/am/binary/RE4Mr81

2. Simularea de examen – prin intermediul platformei Gmetrix. Găsiți aici un ghid care conține codul unic de acces:

>>> https://eos.ro/wp-content/uploads/2022/07/Ghid-GMetrix-SC-900.pdf

3. Examenul poate fi susținut la o dată aleasă de dumneavoastră. Pentru a susține examenul, trebuie să aveți la dispoziție un calculator, o conexiune la Internet și un cont de utilizator Certiport. Detaliile referitoare la participarea în examen vor fi trimise ulterior, cu o zi înainte de susținerea acestuia. Participarea la examen este condiționată de parcurgerea cursului online și susținerea simulării de examen Gmetrix. Pentru programarea la examen, vă rugăm să folosiți acest formular:

>>> https://form.jotform.com/221982995229370

Vă reamintim că toate aceste resurse sunt puse la dispoziția dumneavoastră în mod gratuit. Pentru orice întrebări referitoare la curs, testare, și examinare – vă rugăm să luați legătura cu Andrea Ardelean andrea.ardelean@certipro.ro.