Vă mulțumim pentru înscrierea la Școala de vară CyberStart organizată de Fundația EOS împreună cu Microsoft România. Primiți aceste informații și la adresa de email indicată în formularul de înregistrare – vă rugăm să verificați și folder-ul SPAM / JUNK. 

Școala de vară Cyberstart vă oferă acces la un program de formare care conține următoarele elemente:

1. Studiu individual. Veți putea să parcurgeți cursul Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals disponibil pe platforma Microsoft Learn.

>>> https://docs.microsoft.com/en-us/certifications/exams/sc-900 

Acest curs include 4 parcursuri educaționale și 16 module, a căror durată totală este de aproximativ opt-zece ore. Studenții au posibilitatea să parcurgă aceste resurse de învățare în ritm propriu, și în funcție de disponibilitatea lor de timp. Un ghid de pregătire este disponibil aici: https://query.prod.cms.rt.microsoft.com/cms/api/am/binary/RE4Mr81

2. Simularea de examen – prin intermediul platformei Gmetrix. Găsiți aici un ghid care conține codul unic de acces:

>>> https://eos.ro/wp-content/uploads/2022/07/Ghid-GMetrix-SC-900.pdf

3. Examenul poate fi susținut la o dată aleasă de dumneavoastră. Pentru a susține examenul, trebuie să aveți la dispoziție un calculator, o conexiune la Internet și un cont de utilizator Certiport. Detaliile referitoare la participarea în examen vor fi trimise ulterior, cu o zi înainte de susținerea acestuia. Participarea la examen este condiționată de parcurgerea cursului online și susținerea simulării de examen Gmetrix. Pentru programarea la examen, vă rugăm să folosiți acest formular:

>>> https://form.jotform.com/221982995229370

Vă reamintim că toate aceste resurse sunt puse la dispoziția dumneavoastră în mod gratuit. Pentru orice întrebări referitoare la curs, testare, și examinare – vă rugăm să luați legătura cu Andrea Ardelean andrea.ardelean@certipro.ro.