În ianuarie, Conferința Women4IT: The Path to Achieving Gender Equality in Digital a găzduit primele Women4IT Awards, care au recunoscut sprijinul oferit de angajatori și ambasadori pentru inițiativa Women4IT în ultimii trei ani ai proiectului.

Fiecare angajator și ambasador a fost nominalizat de partenerul de proiect în fiecare țară pilot pentru eforturile lor distincte de a susține activitatea proiectului Women4IT în efortul de a minimiza decalajul de gen în industria TIC.

Premiații pentru Angajatorii implicați în Women4IT

Premianții pentru ambasadorii inițiativei Women4IT

Dorim să le mulțumim tuturor nominalizaților și nu numai, pentru sprijinul acordat în faza anterioară a inițiativei Women4IT. Există multe organizații care au fost implicate în Women4IT, ca furnizor de formare, angajator sau într-un rol de mentorat.

Implicarea dumneavoastră în proiect a contribuit în mod semnificativ la activitatea noastră continuă pentru includerea mai multor femei tinere în economia digitală și atingerea egalității de gen în industria digitală.

În timpul conferinței noastre Women4IT: Calea către atingerea egalității de gen în digital, din 20 ianuarie 2022, am găzduit primele noastre premii Women4IT. Conferința a fost un eveniment de jumătate de zi plin de panouri, discursuri principale și discuții interactive menite să exploreze modalități de a implica mai multe femei tinere în sectorul digital. Împreună, am explorat situația actuală a femeilor în tehnologie, stimulând ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor în Europa și modalități de a lucra împreună în diferite sectoare pentru a face ca această viziune să devină realitate.

Cu consorțiul de proiect, ne-am uitat înapoi la ultimii trei ani pentru a discuta despre calea Women4IT către succes, soluțiile inovatoare create pentru a sprijini misiunea proiectului și parteneriatele neprețuite stabilite pe parcurs. De asemenea, am auzit direct de la absolvenții Women4IT despre impactul pe care programul l-a avut asupra carierei și creșterii personale. În cele din urmă, au fost dezvăluite obiectivele ambițioase ale Women4IT pentru 2022 și ulterior.

 

În cazul în care ați ratat-o ​​sau doriți să vizionați din nou conferința: https://www.youtube.com/watch?v=0dXFFJYg5c0