FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Lansare Youth Employment Magazine – noutăți în cadrul Women4IT

Deși este vară, și majoritatea dintre noi încă suntem cu gândul la concedii și relaxare, în fundal lucrurile se mișcă în cadrul Proiectului Women4IT. ?

Pentru promovarea forței de muncă tinere și durabile de calitate în Europa, acest consorțiu format din Islanda, Liechtenstein și Norvegia, a lansat în 2017 Programul EEA and Norway Grants, din care face parte și Women4IT.

Women4IT este unul dintre cele 26 de proiecte la scară largă selectate pentru a primi finanțare din partea Granturilor EEA și Norvegia, iar alături de alte echipe, implementăm acum inițiativele care urmăresc să ajute aproximativ 25.000 de tineri să își găsească un loc de muncă sau să creeze altele noi.

Așadar, astăzi a fost lansată prima ediție a Youth Employment Magazine, o revistă dedicată ocupării forței de muncă pentru tineri!

Publicația vă va oferi nu numai informații despre toate realizările curente și progresele proiectelor, ci și acces la materiale multimedia agregate și la un calendar de evenimente care conține activități care se desfășoară în toată Europa.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile în care suntem și noi implicați, puteți consulta revista aici.