FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Informații participare cursuri Microsoft Certified Fundamentals – noiembrie 2022

  • Acasă
  • Informații participare cursuri Microsoft Certified Fundamentals – noiembrie 2022

Vă mulțumim pentru înscrierea la cursul/cursurile Microsoft Certified Fundamentals organizat/e de Fundația EOS. Primiți aceste informații și la adresa de email indicată în formularul de înregistrare – vă rugăm să verificați și folder-ul SPAM / JUNK. 

Structura acestor cursuri este următoarea:

Studiu individual. Înainte de întâlnirea virtuală cu instructorul, veți putea să parcurgeți cursul gratuit online pus la dispoziție de Microsoft pe platforma MS Learn. 

– Cursul asociat Microsoft Azure Fundamentals este disponibil aici: https://docs.microsoft.com/en-us/learn/certifications/exams/az-900 

– Cursul asociat Microsoft Security, Compliance and Identity Fundamentals este disponibil aici: https://docs.microsoft.com/en-us/learn/certifications/exams/sc-900 

– Vă încurajăm ca înainte de cursul live cu instructor să vă creați un cont gratuit Azure cu 200$ credit (pe care îi veți putea folosi pentru activitățile de învățare)

Cursul live cu instructor va avea o durată de 8 ore și se va desfășura pe platforma Microsoft Teams în perioada selectată de dumneavoastră în formularul de înscriere.

– Microsoft Azure Fundamentals, 23-24 noiembrie, ora 09.00 – 13.00 Link de conectare

– Microsoft Security, Compliance and Identity Fundamentals, 28-29 noiembrie, ora 09.00 – 13.00 Link de conectare

Simularea de examen – prin intermediul platformei Gmetrix. Veti primi ulterior un ghid pentru accesarea și utilizarea acestei platforme. Veția avea posibilitatea să susțineți testul de mai multe ori.

Examenul poate fi susținut la o dată aleasă de dumneavoastră. Pentru a susține examenul, trebuie să aveți la dispoziție un calculator, o conexiune la Internet și un cont de utilizator Certiport. Detaliile referitoare la participarea în examen vor fi trimise ulterior, cu o zi înainte de susținerea acestuia.

Vă reamintim că toate aceste resurse sunt puse la dispoziția dumneavoastră în mod gratuit. Pentru orice întrebări referitoare la curs, testare, și examinare – vă rugăm să luați legătura cu Laurențiu Bunescu laurentiu.bunescu@eos.ro.