FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Imunizează-te împotriva infodemiei de Coronavirus!

#fărădezinformare sau Știrile Sunt Despre Fapte este primul curs de alfabetizare media pentru întreaga familie, având ca scop conștientizarea modului de protejare împotriva știrilor false și a dezinformării. Lansat ca parte a inițiativei Comisiei Europene în cadrul proiectului “Get Your Facts Straight”, cursul oferă exemple și din timpul pandemiei de Coronavirus.

Află ce este infodemia, ce înseamnă post-adevăr, riscurile la care te expui dacă ai vrea sa devii un mogul al știrilor false, dar și cum poți să devii mai responsabil pe social media. Un om informat este un om mai puternic. Intră în curs și înțelege practic toate aceste aspecte.

Pentru a intra în curs realizează următorii pași:

  1. Accesează linkul http://cursuri.eos.ro/login/index.php şi apoi dă click pe butonul Creează cont.
  2. Completează cu datele tale de contact formularul care se deschide după accesarea butonului Creează cont şi dă click pe butonul Creează noul meu cont.
  3. Vei primi pe emailul transmis în formularul de înregistrare, linkul de activare a contului. Dă click pe acest link pentru a confirma înregistrarea ta la curs.
  4. Felicitări! Ai creat noul tău cont pentru cursul #fărădezinformare, acum ai acces la toate materialele de studiu. Mult succes!
Data limita pentru inscrierea si finalizarea cursului de e-learning este 30 Iunie 2020! Mai multe informatii despre proiectul Get Your Facts Straight sunt disponibile aici: https://www.eos.ro/lista-proiecte/get-your-facts-straight/