FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

EOS a participat cu Women4IT la DevCon2020

După implicarea noastră în ceea ce privește evenimentul DevTalks Reimagined din această vară, ne bucurăm să participăm și în această toamnă la alt eveniment organizat de cei de la DevTalks Romania, și anume la un eveniment national, DevCon2020, ediția a 2-a.

De data asta în format online, DevCon a luat forma unui hub online de tehnologie care este activ toată luna noiembrie și susține 4 săptămâni pline de conținut pe subiecte dedicate tehnologiei precum: Java, JavaScript, Web & Mobile și Cybersecurity.

Am fost vecini de stand cu cei de la Codette si Womenintech Cluj, ambele prezente în zona dedicată  “Womenintech powered by Molson Coors”, din care am făcut și noi parte.

În cadrul săptămânii Web&Mobile, zona Womenintech și-a făcut simțită prezența și prin sesiunile online susținute de femei realizate in domeniu ca si :

Pentru că la un eveniment de genul acesta și la un stand virtual desigur că nu e la fel ca în realitate, comunicarea cu vizitatorii standului s-a întâmplat într-un chat, din confortul casei fiecăruia, unde persoanele interesate ne-au pus întrebări la care noi am răspuns cu drag.

Sperăm că Women4IT a ajuns pe buzele cât mai multor persoane și că am trezit interesul cel puțin la fel de mult precum ne așteptăm.