Organizați activități STE(A)M în educația formală și non-formală?

Sunteți un educator sau profesor STE(A)M care ar dori să își împărtășească activitățile și experiența în acest domeniu?

Doriți să vă implicați în proiectul european STEAMonEdu?

Deveniți parte a comunității europene STEAMonEdu!

Aflați cum să dezvoltați abilitățile științifice ale elevilor în combinație cu abilitățile de artă, cum ar fi creativitatea, spiritul inovator sau deschiderea pentru schimbare!

Cum să vă alăturați comunității? Înregistrați-vă pe platforma STEAMonEdu unde puteți găsi deja activități și resurse interesante de învățare STE(A)M. Alăturându-vă acum comunității, puteți rămâne conectat cu consorțiul de proiect și puteți participa la dezvoltarea proiectului, puteți găsi colegi cu o gândire similară, puteți împărtăși cele mai bune practici și participa la activitățile proiectului.

Împărtășiți cele mai bune practici implementate!

În pregătirea cursului online MOOC (Massive Open Online Course) „Dezvoltarea profesională a educatorilor STE(A)M” în 2021, consorțiul proiectului STEAMonEdu caută cele mai bune practici în învățământul STE(A)M, practici care să provină în special din Germania, Grecia, Italia, România și Spania, dar și din alte țări europene. Puteți susține cercetarea înregistrându-vă pe platforma STEAMonEdu și introducând activitățile educaționale pe care le-ați implementat deja în lecții reale sau activități de învățare cu copii și tineri.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență pentru a vă înregistra pe platformă sau pentru a vă conecta la activitățile de învățare STE(A)M, vă rugăm să îi contactați pe colegii noștri de la CTI, la adresa de email SteamOnEdu@cti.gr.