FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

Smart Women

Cum putem folosi tehnologia pentru a crea cele mai bune oportunități pentru oameni? Cum poate tehnologia să creeze noi joburi și să ajute dezvoltarea afacerilor?

Proiectul Smart Women urmărește să răspundă acestor provocări prin dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale femeilor și le ajută să își lanseze un nou business sau să își aducă business-ul existent online. Proiectul va oferi unui grup de 15 femei din Latvia, Lituania, Romania, Spania, Cipru și Malta, un curs multidisciplinar pentru ca ele să obțină  cunoștințele și sprijinul de care au nevoie pentru a porni o afacere online. Proiectul pilot se va desfășura în primăvara anului 2018. Femeile care participă la proiect dețin deja o gamă de cunoștințe digitale de bază și o idee de afaceri online sau o afacere existentă care ar putea beneficia de expunerea la mediul online.

Partenerii proiectului Smart Women le vor ajuta pe beneficiare să își construiască ideea de afaceri online. Pilotul proiectului va fi dezvoltat în Malta de către Autoritatea pentru Comunicații din Malta, în Latvia de către LITKA, în Liutania de către Langas i Ateiti, în Romania de către EOS Romania, în Spania de către Fundacion Dedalo, și în Cipru de către Cyprus Computer Society. Partenerii beneficiază de sprijinul rețelei ALL DIGITAL.

Site proiect: http://smartwomenproject.eu/