FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

MOS Championship

Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist prezentat de Certiport, este o competiție mondială care testează cunoștințele participanților în  Microsoft Office Word, Excel® și Powerpoint® 2013 sau 2016. Studenți de top sunt invitați să își reprezinte țările de origine la Campionatul Mondial. În unele țări sau regiuni, studenții participă la o competiție națională pentru a se califica în marea finală, iar câștigătorii la nivel național continuă în marea finală.

Campionatul național în România este organizat de EOS România și Certipro.

Câștigătorii primului loc la nivel global vor primi un premiu de 7000 dolari, un trofeu, o medalie, un certificat de câștigător și alte premii oferite de Microsoft. Locul doi primește un premiu de 3500 dolari, o medalie și un certificat de câștigător, iar locul 3 primește un premiu de 1500 dolari, un certificat și o medalie.

Data limită pentru a vă înscrie la competiția globală este 15 iunie 2019, iar Campionatul Mondial va avea loc în New York, SUA, în perioada 28-31 iulie 2019.

Campionatul Mondial a avut în edițiile trecute și câștigători din România.

În 2017, Tiberiu Danciu a obținut locul I și titlul de campion Microsoft Word, la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist.

În 2019, România a fost pe podiumul campionatului MOSWC de trei ori, cu Adrian Boier, din Cluj, medaliat cu aur la secțiunea Microsoft Word 2016, Mihaela Florea, din Brăila, medaliată cu aur la secțiunea Microsoft Excel 2016, și Adrian Muntean, care a câștigat medalia de bronz la secțiunea Microsoft Power Point 2016. Finala celei de-a optsprezecea ediții a competiției Microsoft Office Specialist World Championship 2019 s-a desfășurat anul acesta la New York, între 28-31 Iulie și a selectat 155 de finaliști din 52 de țări. Mai multe detalii.

Dorim participanților din România mult succes în continuare și vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii!

Siteul web al Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist: http://www.moschampionship.com/