FUNDAȚIA EOS PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ

EOS participă la Conferința la Nivel Înalt privind e-Guvernarea în Iași

Conferința la Nivel Înalt privind e-guvernarea a fost organizată de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și Consiliul Județean Iași, fiind primul eveniment important înscris în agenda deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, în domeniul digital. La conferință au participat invitați din 13 tari care au dezbătut modalități de îmbunătățire și dezvoltare, precum și sporirea cooperării la nivel european în acest domeniu.

Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Culturii din Iași, cu prilejul deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, iar lucrările au fost deschise de către ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Alexandru Petrescu, de președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, Maricel Popa, și de secretarul de stat din MCSI, Manuela Catrina.

Noi am participat la aceasta conferință unde am prezentat Proiectul Informatica365 și am realizat un live demo cu elevii premiați la Concursul Național de Minecraft pentru Educație (Ichim Bogdan și Rades Bogdan).