Ajută-ne să putem ajuta!

Misiunea Fundației EOS este aceea de a utiliza noile tehnologii pentru a ajuta oamenii și comunitățile să își realizeze propriul potențial.
Dezvoltăm programe de formare și perfecționare a cadrelor didactice în domeniul noilor tehnologii dedicate sectorului educational preuniversitar.
Dezvoltăm programe de incluziune digitală destinate comunității mai largi, cu accent pe utilizarea noilor tehnologii informaționale și comunicaționale.

Persoane juridice

Conform legii sponsorizării nr.32/1994 și Codului fiscal, societăților comerciale plătitoare de impozit pe pot sponsoriza entitățile fără scop lucrativ/ autoritățilepublice sau persoanele fizice pentru activitățile desfășurate în anumite domenii (spre exemplu cultură, educație, umanitar, social).

Dacă doriți să sponsorizați Fundația EOS, puteți să o faceți accesând butonul de mai jos, astfel, veți beneficia de facilități fiscale, în anumite condiții prevăzute de lege.

Persoane fizice

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Trimite-l pe e-mail către adresa office@eos.ro. Echipa organizației se va ocupa să trimită formularul la ANAF.

Alternativ, poți descărca formularul, completează-l cu datele personale și depune-l la ANAF.