MOS Championship

Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist prezentat de Certiport, este o competiție mondială care testează cunoștințele participanților în  Microsoft Office Word, Excel® și Powerpoint® 2013 sau 2016. Studenți de top sunt invitați să își reprezinte țările de origine la Campionatul Mondial. În unele țări sau regiuni, studenții participă la o competiție națională pentru a se califica în marea finală, iar câștigătorii la nivel național continuă în marea finală.

Campionatul național în România este organizat de EOS România și Certipro.

Câștigătorii primului loc la nivel global vor primi un premiu de 7000 dolari, un trofeu, o medalie, un certificat de câștigător și alte premii oferite de Microsoft. Locul doi primește un premiu de 3500 dolari, o medalie și un certificat de câștigător, iar locul 3 primește un premiu de 1500 dolari, un certificat și o medalie.

Data limită pentru a vă înscrie la competiția globală este 15 iunie 2019, iar Campionatul Mondial va avea loc în New York, SUA, în perioada 28-31 iulie 2019.

Campionatul Mondial a avut în edițiile trecute și câștigători din România. Tiberiu Danciu a obținut locul I și titlul de campion Microsoft Word, la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2017.

Dorim participanților din România mult succes și în acest an și vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii!

Siteul web al Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist: http://www.moschampionship.com/