Certiport - Bronze Solution Provider

Lansarea proiectului Shared Learning and Community Digital Inclusion through telecentre services, finanțat de Fundația Soros România!

Fundația EOS – Educating for an Open Society este beneficiara unui grant oferit de Fundația Soros pentru implementarea proiectului intitulat "Shared Learning and Community Digital Inclusion through telecentre services".

Proiectul va fi implementat pentru o perioadă de 6 luni și anume Noiembrie 2011 – Aprilie 2012.

Acesta are la bază un parteneriat format din 20 de reprezentanți de telecentre care lucrează în domeniul Incluziunii Digitale și care provin din 4 țări europene: România, Moldova, Serbia și Letonia, pe durata desfășurării sale, organizându-se 2 întâlniri de lucru, la care vor participa toți partenerii de proiect.

România și Serbia vor găzdui aceste ateliere de lucru a căror temă se referă la:

Workshop 1: Romania – ICT for development and telecentre services

Workshop 2: Serbia - Social entrepreneurship and sustainability

Workshop-ul care se va derula în România va fi organizat la Timișoara, în perioada 23-27 Ianuarie 2012, iar din cadrul rețelei naționale de e-centre vor participa la acest eveniment reprezentanți ai telecentrelor din Rafaila, Deva, Sannicolau Mare şi Timişoara.

La finalul proiectului, pentru a evalua activitatea din timpul derulării cel două ateliere de lucru, partenerii vor elabora un ghid de bune practici care va cuprinde rezultatele obţinute, rezultate care vor fi împărtăşite unor comunităţi vaste de telecentre, atât la nivel naţional cât şi european.

eCentre.ro

Reţeaua de e-Centre este o alianţă naţională de centre tehnologice comunitare ...

Telecentre-Europe

Telecentre-Europe reprezintă o reţea de organizaţii care luptă pentru incluziunea digitală la nivel european ...

Certipro

Certiport este lider mondial în ceea ce privește validarea competenţelor digitale de astăzi ...