Certiport - Bronze Solution Provider

Biblionet la 29 Februarie 2012!

 

         Fundația EOS anunță finalizarea activităților de formare derulate în cadrul proiectului Biblionet - Lumea în biblioteca mea! Pe parcursul celor 3 ani în care EOS a fost implicată în proiect, 96 de bibliotecari din bibliotecile județene din România au parcurs cursul acreditat de Ministerul Muncii cod COR 241205 și au dobândit competențele necesare pentru ocupația de formator. Prin intermediul acestor traineri Bibliotecari formați la nivel de județ, personalul angajat din bibliotecile din România, dar și membrii comunității largi pot primi cursuri de formare, în scopul îmbunătățirii competențelor lor profesionale.

         Totodată, echipa de formatori EOS a desfășurat cursuri pliate pe noile tehnologii informaționale pentru 1260 de bibliotecari din bibliotecile orășenești și comunale, piloni în comunitățile lor, resurse umane în comunitate pentru sprijinirea membrilor comunității interesați să dobândească abilități de utilizare a calculatorului sau de îmbunătățire a celor existente, de dezvoltare profesională sau pur și simplu socializare cu cei aflați la distanță.

         Fundația EOS a elaborat curricula aferentă fiecărui curs și a desfășurat cursuri dedicate atât directorilor de biblioteci, cât și bibliotecarilor, Leadership și comunicare, Atragere de fonduri și Promovare Web 2.0 în biblioteci, ultimele două fiind deschise tuturor bibliotecarilor interesați de aceste subiecte. La 29 februarie 2012, Fundația EOS formare în total peste 1300 de bibliotecari, peste 1300 de persoane resursă, actori cheie în comunitățile noastre.

        Pentru mai multe informații legate de Biblionet găsiți la adresa www.biblionet.ro , pagină dedicată beneficiarilor acestui proiect.

eCentre.ro

Reţeaua de e-Centre este o alianţă naţională de centre tehnologice comunitare ...

Telecentre-Europe

Telecentre-Europe reprezintă o reţea de organizaţii care luptă pentru incluziunea digitală la nivel european ...

Certipro

Certiport este lider mondial în ceea ce privește validarea competenţelor digitale de astăzi ...